Podjetje Bauerfeind Slovenija je podružnica svetovno priznanega podjetja Bauerfeind AG iz Nemčije. Nemški velikan je svoja vrata odprl davnega leta 1920 in še danes velja kot eden izmed vodilnih proizvajalcev opornic in ortoz, kompresijskih nogavic, čeveljnih vložkov in protez.

 

03_GenuTrain_01

Slovenska podružnica iz Ljubljane poleg že omenjenih produktov podjetja Bauerfeind (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/), trži še pripomočke drugih svetovnih proizvajalcev, ki jih v vsakdanjem življenju uporabljajo diabetiki (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/diabetes/) in pripomočke, ki jih za svoje življenje potrebujejo invalidi (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/rehabilitacija/). Tako v prodajalni na Dolenjski cesti 242b in na spletni strani www.bauerfeind.si diabetiki najdejo merilnike za glukozo Glucocard X- mini plus (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/diabetes/merjenje-glukoze-v-krvi/merilnik-glukoze-v-krvi-glucocard-x-mini-plus-set/) z vsemi pripadajočimi deli, igle za inzulinske peresnike in nadomestne pokrovčke za peresnike Timesulin (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/diabetes/nadomestni-pokrovcek-za-inzulinske-peresnike/timesulin/), ki meri čas od zadnjega brizganja inzulina.

Ponudba za invalide pa je še precej širša. Široka paleta proizvodov s področja rehabilitacije (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/rehabilitacija/) zajema aktivne invalidske vozičke, električne invalidske vozičke, otroške vozičke, sedežne in posteljne blazine, sobna ter stropna dvigala, hodulje in stojke za otroke in odrasle, negovalne postelje, pripomočke za kopalnico, izdelke iz programa inkontinence, izdelke za športno aktivne, in še in še.

Zgodba podjetja Bauerfeind Slovenija, kot sponzorja KK  – Bauerfeind je nastala, ko so zveste stranke, ki uporabljajo vozičke in druge pripomočke iz prodajnega programa podjetja Bauerfeind, predstavile idejo, svojo vizijo in sodelovanja vreden projekt – Zavrtimo Slovenijo. Športni program ročnih koles za parakolesarje proizvajalca Sunrise Medical iz Nemčije, nudi kvalitetna kolesa (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/rehabilitacija/sportni-program/), ki uporabnikom nudijo svobodo, mobilnost in pripomorejo k njihovemu zdravju.

shark-rs-quickie

˝Tak projekt smo v Sloveniji čakali leta˝, se je ob predstavitvi ideje odzval direktor Bauerfeind Slovenija, Andrej Jakšič. ˝Končno projekt, ki obeta rezultate. Ne finančne, ampak s spodbudo na invalide – s spodbudo na njihovo fizično gibanje in na njihovo psihično moč. Idejne vodje projekta Zavrtimo Slovenijo gledajo širše, gledajo na vse, precej številne invalide v Sloveniji, ki potrebujejo šport, potrebujejo druženje. Vse to ponuja projekt. Vesel sem, da je lahko naše podjetje del zgodbe – pozitivne zgodbe, ki ima jasne cilje in glede na širši del družbe. Veselim se vseh dogodkov v letu 2015, še posebno zadnjega tedna v avgustu, ko bomo projekt peljali po celotni Sloveniji.˝

Podjetje Bauerfeind članom KK  – Bauerfeind dobavlja visoko kvalitetna kolesa Shark RS (http://www.bauerfeind.si/proizvodi/rehabilitacija/sportni-program/), ki parakolesarjem nudijo izjemno udobje in izjemne vozne sposobnosti na vseh kilometrih, ki jih opravijo med treningom in tekmami. Hkrati pa jim nudi celostno podporo pri organizaciji in izvajanju projekta Zavrtimo Slovenijo.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.